Stichting Vliegende Helpman in het landelijke nieuws!

, ,

Op maandag 5 juni waren we landelijk nieuws! We stonden met een mooi artikel en prachtige foto´s van ons 1:10 model op een volledige pagina in de Telegraaf. Wat we niet hadden voorzien is dat we daarna werden benaderd door: RTV Noord, Dagblad van het Noorden, NOS Radio 1, Hart van Nederland en omroep MAX.

Trots en dankbaar voelde we ons toen we het stuk zagen verschijnen. We zijn op weg een hoger doel te realiseren en we komen steeds dichterbij, namelijk; de pioniersgeest aanwakkeren en vleugels geven in Groningen en daarbuiten. Met dank aan Jos Schuurman en Emile Kossen voor het artikel en foto’s!

Hieronder de krantenartikelen en televisie opnamen. In september van dit jaar mogen we aanschuiven bij omroep MAX.

Op Tv bij RTV Noord. Ontzettend dankbaar zijn we voor al deze aandacht en hulp van de media.

Voorbereidingen treffen bij Evert thuis met de cameraploeg van RTV Noord. Voor het hele verhaal en de uitzending kijk via deze link.

En in het Dagblad van het Noorden!